Inari Degener

Fysioterapeutti

Olen Inari. Olen täydentänyt ammattiosaamistani mm. opiskelemalla akupunktuuria (alk.-96) ja käymällä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumiskoulutuksen ja manuaalisen terapian kursseja (Maitland-konseptin mukaan 2a-tasolle).

Vuosien varrella olen saanut kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamisen lisäksi neurologisten potilaiden kuntoutuksesta. Hoidan Kela:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita.

Anna Rask-Valariutta
 

Jalkaterapeutti (AMK), Vodder-Lymfaterapeutti

Olen Anna, valmistunut Metropolian AMK:sta jalkaterapeutiksi 2012 ja siitä jatkoin opintojani käymällä Vodder-lymfaterapiakurssin 2013. Minulta saa apua alaraajojen kipuihin, kuten liikekipuun, nivelkipuun ja jalkaterän asentomuutoksiin. Hoidan myös koko kehon turvotuksia lymfaterapian keinoin. 

Harrastan vapaa-ajalla kuntosalilla käymistä ja maastossa juoksemista. Olen käynyt paljasjalkajuoksukoulun 2012. Tein opinnäytetyöni juoksun kuormittavuudesta juostessa kevytjalkineilla ja iskunvaimennetuilla juoksukengillä. 

Erityisosaaminen: turvotusten hoitaminen sekä jalka-analyysit. 

Minusta voi lukea lisää omilta kotisivuiltani: www.tmiannarask.com

   Tero Honkanen

Osteopaatti (AMK)

Olen Tero, valmistuin Metropolian AMK:sta 2013. 

Lisätietoa Teron omilta kotisivuilta: www.terohonkanen.com

Jaana Nissilä

Fysioterapeutti (AMK)

Hei, olen Jaana ja valmistuin fysioterapeutiksi 2015. Erityisosaamiseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia sekä manuaaliset käsittelyt. Tällä hetkellä kouluttaudun urheilufysioterapian sekä fasciakäsittelyiden parissa.

 

Harrastan monipuolisesti liikuntaa niin kotona, ulkona kuin kuntosalillakin. Liikunnanohjauksia teen myös laidasta laitaan työni ohella.