Inari Degener

  

Fysioterapeutti

Olen Inari. Olen täydentänyt ammattiosaamistani mm. opiskelemalla akupunktuuria (alk.-96) ja käymällä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumiskoulutuksen ja manuaalisen terapian kursseja (Maitland-konseptin mukaan 2a-tasolle).

Vuosien varrella olen saanut kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamisen lisäksi neurologisten potilaiden kuntoutuksesta. Hoidan Kela:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita.

Anna Rask-Valariutta

Jalkaterapeutti (AMK), Vodder-Lymfaterapeutti

Olen Anna, valmistunut Metropolian AMK:sta jalkaterapeutiksi 2012 ja siitä jatkoin opintojani käymällä Vodder-lymfaterapiakurssin 2013. Minulta saa apua alaraajojen kipuihin, kuten liikekipuun, nivelkipuun ja jalkaterän asentomuutoksiin. Hoidan myös koko kehon turvotuksia lymfaterapian keinoin.

Harrastan vapaa-ajalla kuntosalilla käymistä ja maastossa juoksemista. Olen käynyt paljasjalkajuoksukoulun 2012. Tein opinnäytetyöni juoksun kuormittavuudesta juostessa kevytjalkineilla ja iskunvaimennetuilla juoksukengillä.

Erityisosaaminen: turvotusten hoitaminen sekä jalka-analyysit.
Minusta voi lukea lisää omilta kotisivuiltani: www.tmiannarask.com

Jään äitiyslomalle 1.1.2019 ja jatkan sunnuntaipäivisin töitä. Varaathan aikasi nettiajanvaraukseen avatuille sunnuntaipäiville.

Tero Honkanen

   

Osteopaatti (AMK)

Olen Tero, valmistuin Metropolian AMK:sta 2013. 

Lisätietoa Teron omilta kotisivuilta: www.terohonkanen.com

Jaana Nissilä

 

Fysioterapeutti (AMK)

Hei, olen Jaana ja valmistuin fysioterapeutiksi 2015. Erityisosaamiseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia sekä manuaaliset käsittelyt. Tällä hetkellä kouluttaudun urheilufysioterapian sekä fasciakäsittelyiden parissa.

 

Harrastan monipuolisesti liikuntaa niin kotona, ulkona kuin kuntosalillakin. Liikunnanohjauksia teen myös laidasta laitaan työni ohella. 

Sanna Miettinen

Fysioterapeutti (AMK)

Sanna on valmistunut fysioterapeutiksi 2011. Sanna on tehnyt koko työuransa neurologisen kuntoutuksen parissa. Hän on täydentänyt osaamistaan mm. Bobath- koulutuksessa.