Inari Degener

  

Fysioterapeutti

Olen Inari. Olen täydentänyt ammattiosaamistani mm. opiskelemalla akupunktuuria (alk.-96) ja käymällä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumiskoulutuksen ja manuaalisen terapian kursseja (Maitland-konseptin mukaan 2a-tasolle).

Vuosien varrella olen saanut kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamisen lisäksi neurologisten potilaiden kuntoutuksesta. Hoidan Kela:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita (Helsingin alueella).

Kielitaito terapiassa: suomi ja englanti

Anna Rask-Valariutta

Jalkaterapeutti (AMK), Vodder-Lymfaterapeutti

Olen Anna, valmistunut Metropolian AMK:sta jalkaterapeutiksi 2012 ja siitä jatkoin opintojani käymällä Vodder-lymfaterapiakurssin 2013. Minulta saa apua alaraajojen kipuihin, kuten liikekipuun, nivelkipuun ja jalkaterän asentomuutoksiin. Hoidan myös koko kehon turvotuksia lymfaterapian keinoin.

Harrastan vapaa-ajalla kuntosalilla käymistä ja maastossa juoksemista. Olen käynyt paljasjalkajuoksukoulun 2012. Tein opinnäytetyöni juoksun kuormittavuudesta juostessa kevytjalkineilla ja iskunvaimennetuilla juoksukengillä.

Erityisosaaminen: jalkaterän kipujen kuntoutus ja alaraajojen turvotuksen hoito.
Minusta voi lukea lisää omilta kotisivuiltani: www.tmiannarask.com

Tero Honkanen

   

 

Osteopaatti (AMK)

Olen Tero, valmistuin Metropolian AMK:sta 2013.

Lisätietoa Teron omilta kotisivuilta: www.terohonkanen.com

Jaana Nissilä

 

Fysioterapeutti (AMK)

Hei, olen Jaana ja valmistuin fysioterapeutiksi 2015. Erityisosaamiseeni kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia sekä manuaaliset käsittelyt. Tällä hetkellä kouluttaudun urheilufysioterapian sekä fasciakäsittelyiden parissa.

Harrastan monipuolisesti liikuntaa niin kotona, ulkona kuin kuntosalillakin. Liikunnanohjauksia teen myös laidasta laitaan työni ohella.

Hoidan myös Kela:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita (Helsingin alueella).

Kielitaito terapiassa: suomi ja englanti

Sanna Miettinen

Sanna Miettinen

Fysioterapeutti (AMK)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2011. Olen tehnyt työurani pääosin neurologisen kuntoutuksen parissa. Olen täydentänyt osaamistani mm. Bobath- koulutuksessa. Hoidan Kela:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita.

Kielitaito terapiassa: suomi, ruotsi ja englanti